Tuffkort

Innehåll:

64 kort med tillhörande instruktioner, korten är uppdelade i 3 kategorier avsedda att användas vid olika tillfällen.

Kvalité: Spelkortskvalité, tryckt på 230 gr kartong
Förpackning: Plastetui (hårdplast) med lock
Pris: 190 kr inkl. moms
Leverans: Skickas per post med faktura, kostnad för 1-2 kortlekar 25 kr inkl. moms
Rabatt: Ta kontakt med oss för offert vid köp av mer än 10 kortlekar

Kortfattad beskrivning:

Tuffkort är en kortlek med många frågor (eller meningar att avsluta). Korten är bl.a. till för att användas när är en grupp människor kommer samman och man vill prata om nått annat än ”det vanliga”; nått annat än väder och vind, de senaste inköpta sakerna eller trängselavgifternas för- och nackdelar. Korten inspirerar helt enkelt till annat än ytlig konversation. Frågorna är därför tuffare, mer personliga och mer tankväckande än andra s.k. konversationskort.

Att ”spela” med korten är att under trivsamma former få möjlighet att lära känna varandra på ett helt nytt sätt, upptäcka nya saker om sig själv – och andra - och att få sätta ord på sina tankar och känslor. Det viktiga med korten är också att alla – kanske för en gång skull – får möjlighet att prata till punkt och att alla får ungefär lika mycket ”sändningstid”, alldeles oberoende av hur verbala eller pratglada de annars brukar vara.

Till varje kortlek medföljer tips och råd om hur du kan göra för att få mest glädje och värde av kortleken. Se även Forum/handledning

 

Ja tack, jag vill beställa tuffkort!

Namn:
Företag:

(Företagsnamn anges bara om det är ett företag som är beställare)

Adress:
Postadress:
Telefon:
E-post:
Antal kortlekar: